A tăiat gâtul amantei și a pus cadavrul într-o valiză justificându-se: ” A criticat performanțele mele”

Și-a ucis amanta și a pus cadavrul într-o valiză. Maxim Gareyev, 33 de ani, absolvent la British University Open, a ucis-o brutal Ekaterina Semochkina, în vârstă de 24 de ani, care a lucrat ca blogger de modă, după ce femeia a criticat performanțele sale sexuale.

Bărbatul din Moscova a fost condamnat la 9 ani de închisoare după ce trupul fetei a fost găsit într-o valiză cu o tăietură de cuțit la gât. Maxim a mărturisit că a omorât-o de furie că tânăra de 24 de ani i-ar fi jignit bărbăția după o noapte de amor. Potrivit Dayli Mail, corpul fetei a fost găsit de părinții ei care au fost cei care au făcut tot posibilul pentru a o salva, însă fără a reuși.

Citește și Crimă îngrozitoare: O fată de 10 ani cu nevoi speciale a fost violată și ucisă fără milă

Ekaterina era un blogger de modă, dar și un medic, care a absolvit recent cu maxim de voturi. Iubea viața de lux, pentru asta, pentru a-și rotunjit câștigurile făcea escortă pe un site web. După ce a făcut sex cu criminalul său, a început să-i spună că nu are personalitate, că nu este suficient de bun la pat, până când tânărul de 33 de ani cuprins de furie a ucis-o.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.