A tăiat gâtul a doua fetițe: Michael Samra a fost executat

La vârsta de 19 ani a exterminat o întreagă familie, inclusiv doi copii. Acum, la vârsta de 41 de ani, a fost executat de statul Alabama. Pedeapsa cu moartea lui Michael Brandon Samra a fost executată cu o injecție letală  în penitenciarul Atmore.

Împreună cu Samra, prietenul său, Mark Dude, a fost de asemenea condamnat: cei doi au fost trași la răspundere pentru uciderea a patru persoane. Victimele erau rudele lui Mark, care la acea vreme avea doar 16 ani și plănuise masacrul pentru că era supărat pe tatăl său, care nu-i permitea să-și folosească camionul.

Citește și Descoperă din mesajele soției că fiul nu este al lui și îl ucide

Potrivit raportului anchetatorilor, relatat de presa americană, cei doi băieți au apărut la casa lui Dude, împușcându-l pe tatăl lui Mark, Randy Duke, și prietena lui, Dedra Mims Hunt. După aceea au tăiat gâtul celor două fiice, Chelisa de șase ani și Chelsea de șapte ani.

Mark Duke a fost condamnat inițial la moarte împreună cu Samra, însă sentința sa a fost anulată atunci când Curtea Supremă a interzis pedeapsa cu moartea pentru persoanele sub 18 ani în momentul comiterii crimei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.