A suferit de migrene șapte ani de zile: descoperă că are un vierme în creier

Timp de șapte ani lungi a suferit în mod continuu de migrene fără să găsească un tratament sau terapie medicală prescrisă înainte de a descoperi cu groază că în realitate cauza durerilor era un vierme parazit care își găsise un loc în creier. Protagonista poveștii este o tânără australiană în vârstă de 25 de ani ai cărei medici au trebuit să extragă din creier mai multe larve de tenie. Cazul ei, descris în American Journal of Tropical Medicine and Hygiene ca fiind primul de acest gen din Australia.

Citește și Tragedie: rafturile unui supermarket s-au prăbușit strivind o tânără angajată în vârstă de numai 25 de ani ( video)

Femeia a suferit de dureri de cap de două sau trei ori pe lună în fiecare lună timp de șapte ani și, în ciuda diverselor vizite medicale și controale, niciun medic nu a observat nimic. Descoperirea a fost făcut când durerea de cap începuse să fie  neîntreruptă timp de o săptămână a dus și la estomparea vederii. În acest moment, medicii au crezut că este vorba despre o tumoare pe creier, deoarece testele au identificat o masă iar în îndepărtarea acesteia,  au descoperit că este vorba de fapt un chist plin de larve de tenie .

Este un parazit care se transmite în mod obișnuit oamenilor atunci când consumă carne puțin gătită  sau intră în contact cu alimente, apă și sol contaminat cu ouă de tenie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.