A săpat un tunel pentru până sub patul amantei lui, dar lucrurile nu au mers așa cum a fost planificat

A săpat un tunel subteran perfect precum cele folosite de regele drogurilor mexican, Joaquìn Guzman, cunoscut sub numele de El Chapo. Scopul său, însă, nu era să scape de poliție, ci să obțină un traseu sigur spre casa amantei sale , o femeie căsătorită cu care se întâlnea clandestin.

Un plan aproape perfect, cel al unui zidar mexican, Alberto R. , care datorită abilităților sale a reușit să construiască un tunel subteran pentru a ajunge sub patul iubitei sale amante Pamela R. , o femeie căsătorită. Protagoniștii acestei povești senzaționale, povestită de portalul local Cronica de Xalapa , trăiesc cu toții în orașul Tijuana .

Citește și Un vagin uriaș de beton răsare pe deal: o sculptură feministă înnebunește Brazilia

Tunel ascuns a durat câteva săptămâni până la un moment dat. Alberto R. reușise să se conecteze casa cu cea a femeii căsătorite cu care se întâlnea, cu scopul de a nu fi descoperit de soțul ei, Jorge . Planul părea să funcționeze perfect, dar apoi, la fel ca în cele mai clasice situații, cuplul a fost surprins chiar în cele mai dulci momente  de soțul femeii, care s-a întors acasă devreme de la serviciu.

Alberto R. se ascunsese sub pat, unde se afla accesul în tunelul subteran , și tocmai în acel moment soțul trădat a observat acea gaură din podea care ducea spre casa amantului soției sale. De parcă nu ar fi fost de ajuns, Alberto R. era și el căsătorit și când Jorge a intrat prin tunel direct în casa amantului soției sale, acesta l-a rugat să nu facă niciun zgomot pentru a nu fi descoperit de soția sa, care dormea ​​în acel moment. Dar degeaba: furia omului nu a împiedicat descoperirea poveștii de dragoste interzise …

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.