A reprodus perfect coloana sonoră a lui Harry Potter … cu două mașini de spălat! Video

A reprodus perfect coloana sonoră a lui Harry Potter … cu două mașini de spălat! Kurt Schneider este un tânăr muzician și producător de muzică care locuiește în Statele Unite și a decis recent să încerce  o performanță muzicală cu adevărat originală și distractivă: să cânte coloana sonoră Harry Potter folosind … două mașini de spălat!

Videoclipul hilar în care „performează” alături de prietenul său a devenit viral pe TikTok și Twitter. În video, Kurt este văzut ghemuit la înălțimea mașinii de spălat, și apasă frenetic pe diferite  butoane pentru a reproduce melodia filmului. Prietenul său, în schimb, stă în picioare și folosește ușa cuvei de la a doua mașini de   spălat pentru a menține ritmul ca și cum ar fi un tambur. Pe TikTok, un utilizator îngrijorat de funcționarea aparatului a comentat:

O vacanță mult visată s-a transformat în tragedie: ultimul selfie înainte de prăbușirea avionului

“Între timp, mașina de spălat nu știe dacă trebuie să centrifugheze sau să spele.”

Pentru a face totul să pare mai original și mai distractiv este ținuta tematică a lui Kurt Schneider. Băiatul, de fapt, poartă ochelari, o mantie neagră și eșarfa cu culorile casei Gryffindor.

La finalul spectacolului, muzicianul fuge și se ascunde într-o debara.

@kurtschneider

If you think this wasn’t a waste of 5 hours smack that ‘+’ 😂 @electricjason #harrypotter #washingmachine

♬ original sound – kurtschneider

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.