A refuzat sa ceara scuze familie: un criminal in varsta de 70 de ani a fost executat

Un om care a ucis fără milă trei oameni în 1980 a fost executat prin injectare letală. Nu a vrut să-și ceară scuze familiei

 

El a refuzat să-și ceară scuze familiei  persoanelor pe care le-a ucis chiar și cu câteva ore înainte să fie executat.  Criminalul Billie Wayne Coble și-a petrecut 30 de ani de închisoare pentru uciderea părinților soției sale Robert și Zelda Vicha și a fratelui său Bobby în Texas. Cu toate acestea, Coble, în vârstă de 70 de ani, a refuzat să-și ceară scuze familiei victimelor.

 

Citește și Un asteroid se va apropia de Pamant pe 10 august. Avertismentul NASA: ”potential periculos”

 

Prezentatoarea britanică Susanne Reid de la Good Morning Britain l-a întâlnit și la intervievat cu câteva ore înainte de  a fi supus injectării letală, întrebându-l la ce s-a gândit la când a ucis aceste persoane iar criminalul zâmbind a răsăpuns: “pentru unii este important pentru mine nu mai contează “.

 

Citește și Masacru in familie: si-a omorat tatal si fratele si a ranit-o pe mama lui. Alte doua persoane au murit

Reid l-a întrebat dacă dorește să-și ceară scuze familiei: “Ok, dacă vrei să-ți dau un fel de scuze sau ceva de genul asta, am spus deja că regret ce sa întâmplat. Dar, de altfel regret multe lucruri în viață. ” În ceea ce privește sentința, când Reid l-a întrebat dacă se teme de moarte, bărbatul a răspuns: “Moartea este moartea. O persoană a spus odată că “a muri este o cale groaznică  “. În schimb cred că este o cale bună, calea groaznică este felul în care îți trăiești viața.”

Coble a devenit cel mai bătrân prizonier executat din Texas.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.