A răpit copilul prietenei sale de 4 ani bolnav de autism și l-a torturat până la moarte

A răpit fiul de 4 ani bolnav de autism al unei prietene și a torturat fiecare centimetru al corpului până la moarte.

Acuzațiile împotriva unei femei de 42 de ani, Crystal Stephens sunt multe.  Brandon Steckler Jr de 4 ani a murit închinuri groaznice iar corpul lui era de nerecunoscut. Femeia este, de asemenea, acuzată că a abuzat sexual copilul și i-ar fi dat doze mari de metamfetamină.

Deși moartea copilului datează din vara anului 2018, medicii legiști nu au putut încă să identifice în mod clar cauza morții din cauza rănilor multiple.

“Practic, fiecare centimetru din corpul acestui copil era plin de răni”, a scris doctorul în raport. Cazul a avut loc la Nevada, iar oficialii din Las Vegas intenționează să solicite judecătorilor să o condamne la pedeapsa maximă, scrie Daily Star

O studentă și-a triplicat dimensiunea buzelor: nu intenționează să se oprească

Autopsia a arătat că Brandon era acoperit de vânătăi și arsuri și avea 27 fracturi la nivelul coastelor și răni în părțile intime.  A rezultat  pozitiv la metamfetamină, avea ficatul spart, un plămân distrus și o claviculă ruptă. Gura și brațele prezentau alte răni și arsuri.

Procurorul Jacqueline Bluth a declarat : “Era de nerecunoscut, am rămas fără cuvinte.”

Femeia riscă o pedeapsă cu moartea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.