A rămas fără lac de păr și a folosit spray adeziv: după o lună a ajuns la spital

O femeie și-a lipit părul cu un super adeziv, iar videoclipul incidentului a devenit viral pe rețelele de socializare. Tessica Brown a optat pentru Gorilla Glu, un super adeziv extra puternic într-o versiune spray, după ce i s-a terminat produsul obișnuit pe care îl folosea pentru a-și menține părul ferm și apăsat, crezând că cu un șampon l- ar fi îndepărtat cu ușurință. Dar nu a fost așa și s-a trezit cu părul lipit de cap. După o lună de încercări cu toate soluțiile, tânăra a fost nevoită să meargă la spital. Acest produs trebuie utilizat numai pe lemn, laminat, țesături, hârtie și carton.

Citește și Candida Auris: ce este și cum se transmite ciuperca care ar putea fi mai fatală decât Covid-19

Tessica, care locuiește în Louisiana, a spus că la urgență medicii i-au aplicat acetonă pe ceafă și că, în loc să rezolve problema, i-a ars pielea capului, făcând soluția și mai lipicioasă înainte să se usuce din nou. Potrivit TMZ femeia a spus că nici spitalul, nici compania producătoare a adezivului nu au putut să o ajute să-l îndepărteze . Acum are în vedere să dea în judecată producătorii dintr-un motiv clar: pe eticheta produsului este scris avertismentul cu privire la utilizarea adezivului pe ochi, piele și haine, dar pe păr, nu este menționat.

Videoclipul „daunelor” a fost postat pe TikTok și a fost vizionat de peste 20 de milioane de ori, la fel ca și cele ulterioare, care au arătat Tessica folosind diverse produse, pentru a încerca să îndepărteze lipiciul, dar fără rezultat. „Aceasta este viața pe care trebuie să o trăiesc”, spune femeia aproape cu lacrimi într-un videoclip. De asemenea, a fost lansată o campanie de strângere de fonduri pe GoFundMe unde s-au adunat peste 10.000 de dolari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.