A provocat panică pe străzile din Toronto, un ”lansator de fecale în serie” a fost arestat

Un tânărul în vârstă de 23 de ani a fost arestat la Toronto sub acuzația  ”lansator  de fecale în serie, care a atacat mai multe persoane în ultimele zile.  Lansatorul de fecale în serie care a provocat panică în ultimele zile pe străzile din Toronto , are în sfârșit o identitate. Poliția canadiană a anunțat că au arestat un băiat de 23 de ani, prins de camerele de supraveghere în timp ce acesta organiza unul dintre atacurile sale. Victimele au fost în principal studenți universitari, unde au avut loc majoritatea episoadelor.

 

Conform primelor reconstrucții ale anchetatorilor, realizate cu ajutorul imaginilor  camerelor de securitate, lansatorul de fecale în serie își identifica victima se apropia de ea zâmbind fără a arăta niciun semn de agresiune sau potențial pericol. Odată ce era destul de aproape de victimă, băiatul arunca pe el un lichid pe care îl avea într-o găleată.  Nu numai videoclipurile, ci și numeroasele mărturii ale cetățenilor au fost fundamentale pentru investigațiile poliției.

Citește și:  Soțul o cheamă „vacă grasă”, ea pierde 50 de kilograme și îl părăsește

Primul atac a avut loc pe 22 noiembrie într-o bibliotecă din Toronto când atacatorul  a aruncat găleata cu fecale asupra unei tinere. În schimb, ultimul atac a fost făcut în fața  Universității din Toronto, iar nefericita victimă a fost tot o tânără . Investigațiile agenților sunt în curs de desfășurare. Nu se cunosc motivele atacurilor .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.