A plecat la bar cu un prieten și și-a lăsat fiica de 2 ani închisă 5 ore în mașină: a găsit-o dimineață moartă

Lăsată singură ore întregi în mașina parcată și complet închisă dar cu încălzirea pornită. Așa a murit June Love, o fetiță de numai 2 ani. Mama ei a închis-o în mașină pentru a merge la un drink cu un prieten într-un local de noapte din California.

Drama s-a consumat  săptămâna trecută, când mama copilului nu a ezitat să-și lase fetița mai bine de 5 ore în mașină. Tragedia a fost descoperită abia în primele ore ale dimineții, când femeia a ieșit din local și a observat că fetița nu mai respira. Intervenția ambulanței și transportarea de urgență la spital  au fost inutile pentru copil.

O fetiță de doi ani era să moară după ce a înghițit o baterie rotundă

La început, mama copilului le-a spus anchetatorilor că a lăsat copila în mașină, dar sub presiunea agenților a recunoscut că a închis copila în mașină în jurul orei 23:30 până în jurul orei 5 diminețaă. Femeia lăsase încplzirea de mașină deschisă și a pus o pătură pe fetiță ca să nu-i fie frig. După cinci ore de chin fetița a fost găsită moartă și cu spume la gură.

Se va face o autopsie pe corpului copilei pentru a determina cauzele exacte ale decesului,  iar mama își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.