A paralizat de la gât în jos după ce a mâncat un pui gătit necorespunzător

Era decembrie 2018 când Richard Jackson, un bărbat britanic de 39 de ani, a rămast paralizat în 24 de ore după ce a mâncat un pui prost gătit într-un restaurant din Londra. Acum, după luni de tratament și reabilitare, Richard a declarat public: „ Chiar dacă încă nu m-am recuperat pe deplin, acest moment este aproape. ”

Potrivit medicilor după analizaele la care a fost suspus Richard, el a fost victima unei intoxicații (cunoscută științific sub numele de mielită transversă) care a lovit măduva spinării paralizând bărbatul de la gât în ​​jos : „ Am fost internat în spital când am început să am probleme de mers. Starea mea s-a înrăutățit rapid și în 24 de ore nu mai puteam să-mi folosesc brațele sau să înghit. Am dezvoltat intoxicații alimentare moderate de la pui gătit necorespunzător, care a declanșat o afecțiune autoimună rară și severă care m-a lăsat paralizat “.

Spălați puiul înainte de a-l găti? NU o mai faceți! ”Bacteriile se răspândesc mai ușor”

Potrivit bărbatului, după ce a mâncat puiul începuse să delireze și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a descoperi cauza: ” În acel moment, nici medicii nu știau ce se întâmplă, dar știau că trebuie să facă ceva rapid. Am fost transferat la terapie intensivă și pus în comă farmacologică timp de zece zile “.

Cu siguranță, procesul de reabilitare nu a fost simplu (așa cum se întâmplă întotdeauna în aceste cazuri) și, după cum a confirmat Richard: „ În mai puțin de două luni am învățat să stau șezut, să mănânc, să vorbesc clar, să mă deplasez într-un scaun cu rotile, să mă ridic și să mă spăl pe dinți ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.