A nins în deșertul Sahara, spectacolul dunelor văruite în alb

A nins în deșert ! Suntem obișnuiți să vedem vârfurile munților acoperiți de zăpadă, dar deșertul alb ca zăpada este o vedere decisiv neobișnuită și suprarealistă. În aceste zile, Sahara a fost acoperită cu alb, oferind locuitorilor din zonă un spectacol sugestiv. Și pentru a patra oară în 40 de ani zăpada a ajuns la Ain Sefra , un oraș algerian cunoscut sub numele de „poarta de acces spre deșert”.

Ultima dată s-a întâmplat în ianuarie 2018, când patruzeci de centimetri de zăpadă s-au amestecat cu dunele de nisip care ating de obicei temperaturi arzătoare. Miercurea trecută fenomenul s-a produs din nou în Algeria, unde termometrul a coborât sub zero, ajungând la -3 ° C.

Citește și Escobar „lovește” din nou: hipopotamii lui reprezintă un risc pentru ecosistem

Spectacolul uluitor a adus un val de bucurie și entuziasm în rândul locuitorilor din zonă care s-au revărsat în deșert. Mai multe imagini au apărut imediat pe rețelele de socializare, inclusiv fotografiile fotografului Karim Bouchetata, care a imortalizat dunele văruite într-o serie de fotografii și videoclipuri minunate:

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu Karim Bouchetata , Mail Online

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.