A murit pisoiul cu două fețe care a înduioșat o lume întreagă

S-a născut cu două capete mici și, prin urmare, cu o sănătate extrem de șubredă.  De fapt, un pisoi din Statele Unite a venit pe lume cu o malformație genetică numită „ Giano ”, numită după divinitatea romană cu două fețe. Micuța pisică primise două nume, Biscuit și Gravy și după cum se raportează pe Ladbible, pisica mieuna cu o gură  și  mânca cu cealaltă.

Povestea pisoiului Duo: s-a născut cu două guri, două nasuri și trei ochi și jumătate / VIDEO

Familia King care trăiește în Oregon a dat vestea nașterii acestui pisoi în ultimele zile: pisica lor a născuse șase pisoiași , dintre care unul mai „special” decât ceilalți. Ei  au deschis o pagină pe  Facebook în care au povestit evoluția puiului cu două capete, dar speranța de a trăi a fost minimă încă de la naștere, iar patru zile mai târziu pisoiul a murit .

Nașterea pisicilor „ Giano ” nu este atât de neobișnuită pe cât credem (la fel cum pisicile nu sunt singurele animale care s-au născut cu două fețe, deși acestă malformație este extrem de rară.

Sursa: Biscuits and Gravy

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.