A masacrat cu bestialitate fiica iubitei sale. Poliția sub șoc: ”Cea mai groaznică crimă din ultimii zece ani!”

A masacrat cu bestialitate fiica iubitei sale. Poliția sub șoc: ”Cea mai groaznică crimă din ultimii zece ani!”

Martin Johnson, în vârstă de 20 de ani, a ucis-o pe Erin Tomkins, fiica iubitei sale în vârstă de 2 ani, în casa sa din Sheffield, un oraș din  din South Yorkshire.

O crimă  pe care poliția a descris-o ca fiind “cel mai grav caz” din ultimele decenii. “A masacrat-o !”

Copilul a fost găsit cu zece răni adânci la cap. Dar din autopsia efectuată a reieșit că micuța  că a suferit și fracturi la nivelul membrelor și coloanei vertebrale. Inspectorul-șef, detectivul Steve Whittaker, de la poliția din South Yorkshire, a descris moartea copilului drept “un atac sălbatic”.

Sudentă ucisă cu 49 de lovituri de cuțit de către colegul de apartament. Motivul este cu adevărat șocant

bimba 09184115 1.jpg.pagespeed.ce .CSbJ4bDW3Y 1“În 32 de ani de carieră nu am fost pus niciodată în fața unei asemenea oroare .Acest criminal care nu a arătat nicio    remușcare în timpul interogatoriului și asta spune multe.”

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, criminalul a încercat să o învinovățească pe iubita lui de moartea micuței. Johnson, fost bucătar-șef, s-a justificat în fața agenților  spunând doar că fetița a căzut în timp cei doi se jucau. După două ore el a fost arestat și va rămâne în închisoare pentru totdeauna.

Micuța Erin ar fi trebuit să stingă cea de-a doua lumânare la câteva săptămâni după tragedie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.