A lăsat însărcinată o femeie care se afla în comă de ani de zile. Un asistent medical arestat

A lăsat însărcinată o femeie care se afla în comă de ani de zile

Analizele au confirmat că ADN-ul lui Sutherland se potrivește cu cel al copilului nou-născut.

Un asistent medical în vârstă de de 36 de ani a fost arestat sub acuzația de viol. Acesta a lăsat însărcinată o femeie care era în comă într-o unitate sanitară din Phoeniz, Arizona. Anul trecut în decembrie femeia a născut un băiețel.  Acest lucru a fost anunțat de către șeful poliției orașului, Jeri Williams.

 

 

Nathan Sutherland a fost asistentul medical care a avut grijă de femeia de la Hacienda HealthCare și acum va trebui să răspundă la crimele de violență sexuală și abuzul adulților vulnerabili.

 

Potrivit CBS NEWS, analizele au confirmat că ADN-ul lui Sutherland se potrivește cu cel al copilului.

Te-ar putea interesa și Destin tragic. A refuzat tratamentul împotriva cancerului pentru a da naștere băiețelului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.