A învins dependența de heroină: renașterea unei tinere de 22 de ani

Jaimee a aratat lumii întregi cum areușit să reniască după ce a învins dependența de heroină. Fotografia comparativă folosește gradului de conștientizare a tinerilor cu privire la daunele cauzate de consumul constant de droguri.

La doar 20 de ani, viața ei părea să se sfârșească. Jaimee Valent, o tânăr de 22 de ani din Oregon , a devenit dependent de heroină, a fost violată, comis furturi și alte crime și a încercat să se sinucidă. Un declin rapid și inexorabil: încerca să scape de o copilărie dificilă și o adolescență traumatică iar drogurile deniseră singura eiperspectivă de viață. Dar tocmai când totul părea pierdut, a găsit puterea de a renaște .

Cruzime fără margini! Un bărbat a băgat o pisicuță însărcinată într-un uscător și a ucis-o

Jaimee a publicat recent o fotografie comparativă : în partea stângă se vede când dependența ei a atins apogeul, în dreapta după reabilitarea sa la ceremonia de absolvire. Fotografia a fost publicată pentru a crește gradul de conștientizare a tinerilor cu privire la daunele pe care le provoacă o viață de droguri, cum ar fi metamfetamina și heroina . Speranța ei este că împărtășirea experienței sale să-i poată ajuta pe ceilalți să înțeleagă că, consumul de droguri este o greșeală și există alte modalități de a scăpa de o realitate dificilă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.