A intrat cu SUV-ul într-un centru comercial devastând tot ce a întâlnit în cale

Un bărbat a intrat în SUV – ul în Mallul Woodfield din Schaumburg situat la mai puțin de 50 de mile de Chicago , Illinois. Incidentul s-a petrecut ieri, vineri, 20 septembrie 2019. Conform celor raportate de site-ul elcomercio.pe , bărbatul a fost arestat de poliție, dar momentan nu se cunoaște identitatea sa. Inițial mass-media locală, precum canalul Fox32, a raportat despre posibilitatea ca bărbatul să fie înarmat și să aibă în minte să facă un masacru  așa cum s-a întâmplat în Texas . Din fericire, a fost o alarmă falsă.

Un autobuz turistic s-a răsturnat în apropierea unui parc național: cel puțin 4 morți

O persoană prezentă a înregistrat întraga scena cu smartphone-ul său și a postat videoclipul pe Twitter. Imaginile arată cum un SUV negru intră brusc în centrul comercial, răspândind panică în rândul oamenilor și devastând tot ceea ce întâlnește în cale. Poliția din Schaumburg, intervenită prompt, a declarat că nu au fost oameni răniți .

Mai mult, FBI-ul din Chicago, prin contul său de Twitter, a comunicat că, după controalele oportune, exclud  orice amenințare a ordinii publice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.