A încercat să se sinucidă întinzându-se pe șinele de tren, dar conductorul o salvează: „Ai ales un tren greșit, al meu”

O femeie a încercat să se sinucidă întinzându-se pe șinele de tren, dar un conductor atent a oprit trenul și i-a salva viața. S-a întâmplat la stația La Défense din Paris . „Doamnă, în această seară ați încercat să ne părăsiți dar ați ales trenul greșit, al meu”, a scris șoferul Transilien Sebastien pe Twitter.

Nimeni din stația de tren nu observase ce se întâmpla. Datorită întunericului, femeia a reușit să se așeze rapid pe șine fără să fie observată, dar nu și Sebastien. După cum relatează ziarele locale, în ciuda șocului, femeia este acum bine. 

Șoferul a vrut să-și povestească experiența pe Twitter și în scurt timp povestea a devenit virală. “Te-am văzut de departe, în ciuda întunericului și te-am salvat în câțiva metri. Am decis să nu-ți permit să te rănești – a scris el -. Acum mai ai o șansă să o iei de la capăt și să speri la o mai bună viață decât cea care v-a determinat să faceți acest gest disperat “.

Citește și Casă ieftină de vânzare, dar există un detaliu macabru care îi sperie pe potențialii cumpărători

„Am oprit trenul cât mai repede posibil”, i-a spus conductorul presei France Bleu Paris, adăugând că a primit atât de multe mesaje emoționante. Unii propun să o ajute pe femeie și să o găzduiască. “Este adevărat că traversăm o perioadă dificilă cu Covid, vedem moarte în fiecare zi – a conchis el –. Dar de data aceasta am făcut-o sub nasul lui și am reușit să salvăm o viață”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.