A început experimentul vaccinului finanțat de Bill Gates, testat în SUA

Vaccinul numit Ino-4800, a fost experimentat pe 40 de voluntari încă de ieri

Vaccinul împotriva coronavirusului dezvoltat de compania americană de biotehnologie Inovio a intrat în faza de testare pe oameni, datorită acceptului din partea Food and Drug Administration (FDA). Progresul pentru teste, finanțat parțial de Fundația Bill și Melinda Gates și de Coaliția pentru Epidemie Preparare Inovații (Cepi, care susține alte 5 astfel de proiecte), vine după rezultatele promițătoare obținute la testele pe animale.

Coronavirus, prea multe decese în New York: ipoteza gropilor comune

Vaccinul, numit acum Ino-4800, a fost utilizat încă de ieri pe 40 de voluntari care au primit prima doză, care va fi urmată de o a doua doză peste 4 săptămâni, s-a anunțat într-un comunicat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.