A incendiat și ucis bărbatul care i-a violat fiica de 13 ani: mama condamnată la 5 ani și 6 luni de închisoare

L-a incendiat și omorât pe bărbatul care i-a violat fiica de numai 13 ani. Pentru această răzbunare o mamă a fost condamnată la 5 ani și 6 luni de închisoare. Este vorba despre Maria del Carmen Garcia, o femeie spaniolă din Alicante. Potrivit presei El Pais, femeia a fost condamnată inițial la 5 ani și jumătate de închisoare, sentință impusă de curtea Supremă, dar datorită probațiunii femeia a executat 4 ani ieșind cu o brățară electronică de supraveghere.

Împotriva acestei sentințe sindicatele și partidele și oamenii de rând s-au mobilizat în favoarea femeii, dar nu a fost de ajuns…

Citește și Își duce fetița de patru ani la spital cu febră mare, medicii descoperă că a fost violată

La urma urmei, femeii chiar dacă a fost eliberată iar monstrul care i-a violat fata este mort, povestea ei este plină de durere. Fiica Mariei a fost oprită în plină stradă de vecinul de casă, Antonio Cosme în vârstă de 62 de ani, care sub amenințarea unui cuțit a violat-o. De acolo au început plângerile, anchetele și procesele. Sentința împotriva vecinului nu a întârziat să apară. Judecătorii l-au condamnat la  9 de închisoare și la 18 mii de euro daune morale. Familia însă, după tot calvarul prin care a trecut s-a văzut obligată să mute în altă casă.

În cele din urmă, întâlnirea neașteptată care a schimbat viața mamei Maria. În timp ce aștepta autobuzul a dat nas în nas chiar cu violatorul fiicei sale. Fusese eliberat mult mai repede datorită uneui permis de bună purtare.

”Bună dimineața, cum se simte fiica dumneavoastră?” , a întrebat violatorul.

Maria și-a păstrat calmul și a început să vorbească cu el ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Femeia a reușit să afle de la el unde se îndrepta cu autobuzul și câteva ore mai ore mai târziu s-a dus să-l caute. L-a găsit, l-a stropit cu benzină și i-a dat foc spunându-i:

Să nu mă uiți niciodată!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.