„A încălcat carantina pentru a planifica un atac la Barcelona”, suspect terorist ISIS arestat

Un presupus terorist a fost descoperit și arestat de poliția spaniolă astăzi cu acuzația de a fi panificat un atac la Barcelona. Potrivit Guardia Civil, se spune că bărbatul, cetățean marocan, este un adept al ISIS care pregătea un atac  în țara iberică și cu acest scop se deplasa pe străzile din Barcelona în aceste zile în căutarea de ținte pentru a lovi.

Shi Zhengli: cercetătoarea care a secvențiat coronavirusul, a …dispărut!

Arestarea susupectului a avut loc vineri dimineața și a implicat și autoritățile marocane și americane. De fapt, Guardia Civil a obținut informații cheie atât de la poliția țării nord-africane, cât și de la FBI. Potrivit Guardia Civil, suspectul este adeptul  statului islamic de cel puțin patru ani.

Bărbatul a apelat, de asemenea, la rețelele sale de socializare pentru a chema alți jihadiști în acțiune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.