A împușcat un om în cap pentru 12 doze de bere: condamnat a moarte. Care fost ultima lui masă

În 1994, jeff Cromartie în vârstă de 52 de ani a împrumutat o armă de la vărul său, apoi a împușcat o persoană. Trei zile mai târziu, alături de doi prieteni, bărbatul a vrut să jefuiască un magazine, împușcându-l pe proprietar în cap, apoi a fugit de la fața locului cu 12 doze de bere

Jeff  fost condamnat la moarte pentru uciderea patronului iar înainte de a fi executat, bărbatul a comandat o masă consistentă. Inițial, bărbatului ar fi trebuit să i se facă injecția letală pe 30 octombrie, însă execuția sa s-a amânat. A doua sa ultimă masă a constat într-o cantitate enormă de mâncare, scrie The Mirror.

Misha a murit, ursul abuzat în circ și pe care toată lumea a încercat să-l salveze nu a supraviețuit

Bărbatul a cerut: macaroane cu brânză, friptură cu orez și un sandwich cu friptură și brânză, un cheesburger dublu cu cartofi prăjiți și o salată, un milkshake de căpșuni și o prăjitură cu mai multe straturi, cu înghețată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.