A găsit un străin în casă care încerca să-i violeze soția însărcinată și l-a ucis cu satârul

A găsit un străin în casă care încerca să-i violeze soția însărcinată și l-a ucis cu satârul

O poveste șocantă  vine din Africa de Sud, din Tongaat, la nord de Durban. Un om a ucis cu brutalitate ceea ce ar fi fost violatorul soției sale, surprinzându-l în timp ce încerca să-i violeze soția însărinată chiar în casa lor

Soțul era acasă cu soția, dar într-o altă cameră. Strigătele femeii i-au atras atenția și, când sa dus să verifice ce se întâmplă, așa cum a raportat presa locală, el a surprins străinul în timp ce încerca să abuzeze de soție.

Nu a ezitat niciun moment,  a luat satârul și s-a aruncat asupra atacatorului lovind-o la braț și în cap lăsându-l într-o baltă de sânge.

Când ambulanța  a sosit la fața locului, pentru atacator nu s-a mai putut face nimic.

Odată cu paramedicii a sosit și poliția care a efectuat inspecții la fața locului și arestând soțul femeii. În prezent anchetele sunt în curs de desfășurare pentru a descoperi dinamica faptelor .

Te-ar putea interesa și O aplicație care permite urmărirea și controlarea femeilor: lansată de guvern și aprobată de Google

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.