A furat o mașină cu un copil înăuntru: hoțul ceartă și amenință mama cu poliția

Mama copilului parcase mașina chiar în fața unui magazin și lăsase motorul mașinii în funcțiune și ușile deschise. Când hoțul și-a dat seama că în mașină se afla un băiețel, s-a întors la magazin și a certat-o și amenințat-o pe femeie că va suna la poliție și o va denunța pentru abandon de minori.

Episodul unic s-a petrecut sâmbăta trecută pe străzile din Beaverton, în statul Oregon. Conform celor reconstruite de polițiștii locali, după furt bărbatul și-a dat seama că în mașină se afla un copil de 4 ani, fiul proprietarei mașinii, așa că, s-a întors și a ordonat femeii să-și ia copilul din mașină sau va chema poliția denunțând-o pentru pentru neglijență și abandon de minor, după care a fugit cu mașina.

Citește și O epidemie misterioasă lovește un sat: „30 de persoane spitalizate cu epilepsie, amețeli și febră”

Potrivit poliției, mama copilului parcase mașina cu cheile în motor și ușile deschise pentru a face câteva cumpărături dintr-un magazin. Magazinul nu se afla la mai mult de 5 metri de mașină și femeia era convinsă va lipsi doar câteva minute, dar asta a fost suficient pentru hoț.

Mașina femeii a fost găsită la câțiva kilometri distanță… fără hoț !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu CNN

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.