A fumat cannabis și a adormit în pat cu copiii: și-a ucis copilul de numai 4 luni zdrobindu-l sub greutatea lui

S-a rostogolit peste nou-născutul cu care dormea în pat și l-a ucis. Brooklyn Newton din Blackpool, Anglia, și-a ucis accidental fiul, Isaac, în vârstă de 4 luni, după ce s-a rostogolit în timp ce dormeau în același pat. Tatăl, care este un consumator înrăit de canabis a descoperit corpul fără viață al copilului doar a doua zi dimineață.

Citește și Copilă de 10 ani încuiată în baie și violată pe rând de trei frați. Doi sunt în închisoare, unul a scăpat

Tatăl a spus că mai întâi și-a hrănit fiul și l-a pus la somn cu fratele său mai mare, apoi a fumat o țigară cu marijuana și s-a pus între copii în pat. Când s-a trezit a observat că cel mai mic era rece și îi ieșea sânge din nas. Imediat, potrivit presei locale , el a cerut ajutor, dar, din păcate pentru băiețel nu s-a mai putut face nimic.

Polițiștii care efectuează investigații au observat prezența drogurilor și a instrumentelor utilizate pentru consum. Bărbatul a fost acuzat de crimă. O autopsie efectuată a dezvăluit că micul Isaac murise de mult și când a fost găsit, zăcea cu fața în jos.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.