A fost răpită în tren, își regăsește familia după 20 de ani

Tatăl ei a pierdut-o în tren în 1999, astăzi Yulia și-a găsit familia… familia care a fost acuzată ani de zile că ar fi ucis-o.  Povestea cu final fericit a fost povestită de ziarele britanice Mirror și The Sun.

Ultima dată când Yulia Gorina și-a văzut tatăl ei avea 4 ani. În timpul unei călătorii cu trenul de la Minsk la Asipovici, în Belarus, bărbatul adormise  iar copila fusese cumva luată din compartiment trenului.  Fata, care are acum 24 de ani, spune că își amintește vag despre acel cuplu care a luat-o.

În mod inexplicabil, fetița a ajuns la peste 500 de kilometri distanță de țara ei natală, în Rusia, la Ryazan, unde poliția neștiind nimic despre ea și negâsindu-i familia au dat-o în grija asistenților sociali, ca mai apoi să fie adoptată.  În tot acest același părinții Yuliei au fost acuzați că ar fi vrut să scape de copil și că au omorât-o și ascuns-o, o acuzație care i-a persecutat până în 2017, când un test poligrafic le-a confirmat nevinovăția.

Fiica unui campion a fost răpită: răpitorii au cerut o răscumpăre de 110.000 de lire sterline

Întâlnirea a fost posibilă datorită  iubitul ei, Ilya Kryukov, care prin unele cercetări online a reușit să găsească adevărații părinți și să organizeze o întâlnire. Asemănarea dintre cei trei este izbitoare  dar confirmarea a venit odată și cu testul ADN, care a stabilit relația fetei cu Viktor și Lyudmila Moiseenko. Părinții au spus că au fost le-au fost răpiți cei mai frumoși ani din viață iar  tatăl și-a cerut cu umilință iertare Yuliei pentru eroarea de acum 20 de ani. Yulia a avut și o fetiță, Kristina iar care acum Viktor și Lyudmila sunt foarte fericiți că pot fi bunici.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.