A fost declarat mort, dar ”a înviat” chiar înainte de a-i închide sicriul

O poveste incredibilă, dar nu și unică… din păcate.  Peter Kigen, un kenyan în vârstă de 32 de ani, a „înviat”. După ce a fost dus de urgență la spital  în cod roșu după ce a căzut în casă,   bărbatul a fost declarat mort și dus la morgă. Spre surprinderea însoțitorilor mortuari, Peter și-a recăpătat cunoștința, tocmai când îl încuiau în sicriu.

Fratele mai mic, care l-a dus la spital, a spus că Peter a fost declarat oficial mort de către medici. Însă superintendentul unității, Gilbert Cheruiyot, le-a explicat reporterilor că pacientul nu murise, ci fusese dus la morgă de rude, fără a fi eliberat un certificat oficial de deces. Pe scurt, o neînțelegere care avea să-l coste foarte scump pe bietul „Lazăr”.

Citește și Oroare în India: un trecător a salvat un nou-născut îngropat de viu, i se vedea doar capul

Kigen, care suferă de o boală cronică, a declarat ulterior presei locale că este „fericit că este în viață și a promis că își va dedica viața evanghelizării”…la fel ca Lazăr.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.