A Douala s-a deschis un centrul comercial, dar clienții nu știu cum să folosească scările rulante!

În Douala, capitala economică a Camerunului, s-a deschis nou centru comercial mare , caracterizat de o multitudine de magazine de toate tipurile. Cu siguranță o comoditate deloc neglijabilă pentru cetățeni. Cu toate acestea, ar exista o mică, dar deloc neglijabilă problemă: unii clienți s-au trezit cu dificultăți în interiorul clădirii, deoarece nu știau cum să folosească scările rulante. Videoclipurile cu peripețiile au fost distribuite pe internet. Grand Mall, așa cum se numește mega mall-ul în cauză, a fost inaugurat pe 17 noiembrie.

Grand Mall este cel mai mare centru comercial din Africa Centrală. Zeci de mii de clienți s-au adunat în primele zile ale deschiderii. Porivit afrique.le360.ma , însă, nu trece o zi „fără un videoclip în care să arate cum oamenii cad pe scări rulante, provocând o distracție generală”.

Grand Mall a fost construit de realitatea antreprenorială Raubex , situată în Africa de Sud. Centrul comercial în cauză face parte din DRCC (Douala Retail and Convention Center). Acesta din urmă nu este altul decât un joint-venture născut din colaborarea dintre Actis și grupul Craft.

Citește și Covid, în Japonia vaccinul va fi gratuit pentru toată lumea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.