A donat un rinichi fostului soț: nu dorea ca fiicele ei să rămână fără tată

A donat un rinichi fostului soț: nu dorea ca fiicele ei să rămână fără tată

Când dragostea te schimbă: la cinci ani după divorț, Kelly dă dovadă de o dragoste sinceră pentru tatăl fiicelor sale. Cuplurile care divorțează o fac din mai multe motive. Un lucru este sigur: cuplurile care divorțează de comun accord și în mod pașnic sunt mai fericite și nu pun în pericol nici fericirea și bunăstatrea copiilor.

Este exact ce s-a întâmplat și cu acest cuplu:

Kelly Hope este o femeie de 43 de ani care, în ciuda faptului este separată de mai bine de 5 ani de soțul ei Dan Pyatt, este încă dispusă să-l ajute cu tot ce are nevoie. Dan a început să aibă o problemă cu rinichii și a stat prin spitale mai bine de un an. Singura soluție era găsirea unui donator compatibil pentru un transplant de rinichi.

Și-a pierdut telefonul cu fotografiile mamei sale moarte: un copil oferă toate economiile sale

După ce a fost pus pe lista de așteptare nici după aproape un an medicii nu au reușit să-i găsească un donator.  Kelly a decis să facă testul pentru a vedea dacă ea poate fi compatibilă și din  fericire, rezultatele au fost pozitive.

Totuși, Dan nu a vrut să o expună la niciun fel de risc și i-a spus: „ Nu pot să-ți cer  să faci asta.

„ Tu nu trebuie să spui nimic. Este hotărârea mea și o voi face”,  a răspus Kelly.

Chiar dacă nu mai erau împreună, nu și-ar dori niciodată ca fiice sale să-și piardă tatăl și ar fi fost dispusă să facă orice pentru a-l ajuta. Până la urma urmei, au stat împreună mai bine de 20 de ani. Din fericire, transplantul a fost un succes iar acum relația lor a devenit și mai puternică.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.