A devenit mamă pentru a treia oară la 67 de ani: „L-am conceput în mod natural”

A născut un băiețel  la 67 de ani și susține că l-a conceput în mod natural. O femeie din China a devenit mamă la 67 de ani. Noua mamă, identificată doar ca Tian, ​​a născut copilul  perfect sănătos, printr-o cezariană în spitalul di Zaozhuang, cu soțul ei de 68 de ani lângă ea.

În Africa de Sud există un oraș doar pentru albi

Cuplul a declarat, potrivit  Metro , că au conceput în mod natural fiul, un fapt foarte unic în lume, având în vedere vârsta ambilor soți: ea 67 de ani și el 68…. Femeia a aflat că era însărcinată în timpul unui control de rutină, și după ce a aflat vestea că a mărturisit că s-a gândit la avort. Cuplul are deja doi fii născuți în anii 70 și până acum au crezut că se vor bucura de viitorul lor ca bunici. Dar apoi au ales să ducă la bun sfârșit sarcina și să înceapă o nouă aventură.

Vestea a provocat o agitație în toată lumea mulți dintre ei i-au definit pe cei doi ca fiind egoisti, și că vor fi prea bătrâni pentru a avea grijă în viitor de copil.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.