A deschis ușa avionului în timp ce decola: ”Am nevoie de aer curat”

”Am nevoie de aer curat”.

O pasageră aflată la bordul unui avion al companiei chineze Xiamen Air, în așteptarea decolării de la aeroportul  Wuhan, s-a gândit că este cel mai potrivit să deschidă uța pentru a intra un pic de aer curat….

Franța, incendiu de proporții al o uzină chimică din Rouen / VIDEO

Scena suprarealistă a fost înegistrată de un alt pasager. Inițiativa doamnei în jur de 50 de ani, nu a avut consecințe. Chiar dacă gestul femii a provocat panică printre  pasageri, avionul a decolat și aterizat în mod regulat în Lanzhou.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.