A cerut să facă un pic de liniște: româncă desfigurată de 10 minori în fața casei din Anglia

O româncă de 34 de ani care locuiește în orașul englez Doncaster a fost bătută cu brutalitate de mai mulţi tineri, fete și băieți, chiar în faţa casei sale.

Anca a povestit pe contul ei de Facebook întâmplarea șocantă. Aceasta vineri ieșise de la serviciu, după 10 ore de lucru, iar când şi-a parcat maşina în faţa casei zece adolescenţi au trecut pe lângă ea şi au început s-o înjure.

Pentru că le-a cerut să vorbească mai încet să nu-i trezească pe copiii ei, care dormeau, adolescenții s-au năpustit asupra ei şi au lovit-o cu brutalitate.

Tânăra a povestit că a sunat la poliție, dar abia după 20 de ore o mașină s-a prezentat să-i ia declarațiile.  Conform spuselor sale, oamenii legii erau foarte ocupați deoarece trebuiau să supravegheze localurile .

””Mi-au spus că este sâmbătă noaptea și nu reușesc să se ocupe de cazul meu cu localurile pline. Singura mea arma ca mamă singură pentru a-mi proteja copiii este poliția.

Poliţia a anunţat că a deschis o anchetă pentru prinderea agresorilor.

Te-ar putea interesa și O româncă de 32 de ani a fost găsită fără viață în apartamentul ei din Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.