A ascuns sarcina de toți, a născut în baie și a abandonat copilul pe balcon

O femeie în vârstă de 30 de ani din Avellino, Italia și-a ascuns sarcina de familie și prieteni până la momentul nașterii

Tânăra a născut copilul în baie: după ce a născut copilul în condiții precare, mama l-a abandonat pe balcon. Potrivit presei  Il Giornale, asistenții medicali au găsit copilul învelit într-un prosop și așezat pe balcon iar situația găsită era dezastroasă.

Cu ajutorul ochelarilor, o fetiță iși vede pentru prima dată părinții. Reacția ei vă va înmuia inima

Mama era întinsă pe jos în stare de inconștiență iar nou-născutul se afla în hipotermie. Din fericire, însă, intervenția la timp a salvării a permis evitarea unei tragedii. Mama și fiul au fost transportați de urgență la spital. După internare, femeia și-a revenit dar copilul se află încă în observație în unitatea de terapie intensivă neonatală.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.