A ascuns fiica iubitei sale într-un rucsac în portbagaj și a plecat la muncă: fetița a murit sufocată

O fetiță de câteva luni a   murit după ce iubitul mamei sale a pus-o într-un rucsac și apoi a ascuns geanta  într-o mașină și a plecat la muncă. Micuța Marion Jester-Montoya a murit marți la Lubbock, Texas. A doua zi, Trevor Rowe, în vârstă de 27 de ani a fost arestat sub acuzația de omor de primul grad. Conform celor reconstituite, bărbatul ar fi adus-o pe Marion cu el la locul de muncă, dar a lăsat-o în rucsac în portbagaj. În timpul pauzei de prânz s-a dus să vadă ce face micuța și a descoperit că fetița ieșise din rucsac  dar potrivit bărbatului  „respira și plângea”.

S-a dus la un restaurant să mănânce, a făcut câteva cumpărături după care ar fi pus rucsacul cu Marion înapoi portbagajul mașinii și s-a întors la muncă. În jurul orei 17: 00 după terminarea programului de muncă, fetița nu mai respira. Intervenția paramendicilor a fost inutilă, fetița a murit sufocată.

Citește și O fetiță de trei ani nesupravegheată iese pe fereastră și merge pe marginea unui zid, la 10 metri înălțime / VIDEO

Acum Rowe, dacă va fi găsit responsabil de moartea micuței riscă pedeapsa cu moartea. În prezent se află închis la  închisoare cu cauțiune în loc de 2 milioane de dolari. Bărbatul este cunoscut   de poliție deoarece în martie 2018 el fusese arestat pentru  abandon și punerea în pericol a doi copii…un caz care fusese închis deoarece nu a fost considerat „în interesul justiției”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.