A aparut o noua moda in randul tinerilor : consumul de alimente cu tot cu ambalaj

A aparut o noua moda in randul tinerilor : consumul de alimente cu tot cu ambalaj

Consumul de alimente cu tot cu ambalaj: noua modă nebună în rândul adolescenților

 

O manie născută în SUA care a ajuns și  în Europa prin intermediul rețelelor sociale: consumarea de alimente cu tot cu ambalaj. Acesta este “Shell on challenge”  lansat de tinerii prin intermediul Snapchat. Poate fi o provocare mai mult sau mai puțin naturală: mai mult, dacă decideți să mâncați banane sau portocale cu tot cu coajă , mai puțin dacă preferați să mușcați dintr-un biscuite fără să-l scoateți din ambalaj. Astfel, plasticul devine o parte integrantă a alimentației a celor care iau parte la această provocare.

 

“Consumul de plastic poate fi periculos. S-a arătat că bisfenolul A afectează hormonii. Chimicalele din PVC, cum ar fi clorura de vinil, sunt legate de tumori, explica doctorul Max Plitt pentru New York Post. Acestă ultimă provocare  amintește a altă provocare ctretină lansată acum câteva luni: Tide Pod Challenge, care a implică înghițirea capsulelor de detergent… !!!

 

Te-ar putea interesa și Cel mai socant caz de pedofilie: ”Nu regret ce am facut”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.