A abuzat timp de 4 ani de o minora: pedofil roman arestat in Italia

A abuzat timp de 4 ani de o minora: pedofil roman arestat in Italia

La 17 aprilie 2019, tribunalul din  S. Maria Capua Vetere a aplicat măsura arestului la domiciliu împotriva lui Burlacu Costei un cetățean român cu reședința în Bellona, provincia Caserta. Împotriva românului a fost depusă o plângere ,în 22 martie 2019 , de către părinții unei minore de 13 ani care l-au acuzat de violență sexuală.

 

Se pare că Burlacu Costei din 2014 și până în octombrie 2018 a forțat minora să se supună raporturilor sexuale și abia în martie al acestui an copila a dezvăluit totul părinților. Potrivit presei italiene, Burlacu Costei ar fi mai avut raporturi și alți minori.

 

Te-ar putea interesa și Iubita unui roman din Italia, disparuta de cateva zile a fost gasita fara viata pe marginea unui rau

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.