A abuzat sexual de mai multe deținute în spălătoria închisorii: o polițistă a ajuns după gratii

Profitând de rolul ei de ofițer de poliție penitenciar , o polițistă ar fi abuzat sexual mai multe deținute obligându-le la adevărate prestații sexuale. Protagonista poveștii este  Amanda Oatis, un agent penitenciar  în vârstă de 26 de ani, care era în servicu  în închisoarea județului Oklahoma. Acuzațiile sunt grave și au dus-o în spatele gratiile, dar de data acesta ca și prizonieră.  Femeia  a ajuns cu cătușele la mâini  pe 9 ianuarie anul trecut și va trebui  să răspundă pentru șase infracțiuni de abuz sexual asupra deținutelor . Faptele datează din perioada cuprinsă între iulie 2018 și februarie 2019.

Potrivit urmăririi penale, toate presupusele infracțiuni au avut loc în spălătoria din Centrul de corecție comunitară din Oklahoma City, unde Oatis lucrase înainte de a fi concediată. Ea a fost acuzată și arestată în urma mărturiilor mai multor deținute care vorbesc despre hărțuire sexuală continuă, reprezentată de atingeri în părțile intime, săruturi și raporturi sexuale.

Citește și Selfie criminal! O tânără model cade de pe o faleză de la 30 de metri și moare

Potrivit urmăririi penale, pentru a obține tăcerea deținuților, Oatis ar fi introdus și telefoane mobile și alcool în închisoare pe care apoi le-ar fi  înmânat deținutelor. Din acest motiv, ea trebuie să răspundă și pentru infracțiunile de deținere și contrabandă de obiecte într-o instituție penală. Acuzații care au dus la suspendarea ei în februarie anul trecut.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.