A abuzat de un copil de numai 6 ani și a înregistrat tot ” Am fost obligată”

Christine Alyce Slayman, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnată la 40 de ani de închisoare după ce a abuzat în mod repetat un copil de doar 6 ani. Abuzurile au fost filmate în 18 videoclipuri care dovedesc o violență sexuală oribilă.

Imaginile șocante arată femeia în timp ce face sex cu copilul și încearcă să-l instruiască despre acest act.

 

Femeia din instanță a declarat că a fost obligată să facă abuzuri similare de către partenerul ei, dar, după cum a raportat presa locală, justificările ei nu au fost suficiente pentru o reducere a pedepsei.

 

Potrivit anchetatorilor, Slayman a abuzat de copil timp de câteva luni în 2015, când încă locuia în King William, în Virginia. Materialul, totuși, a rămas în dispozitivul său, chiar și după ce și-a părăsit iubitul și a plecat în Florida. O persoană aninimă a raportat angenților de poliție care au început imediat nvestigațiile. În urma perchezițiilor, în casa femeii au găsit video și foto de pornografie infantilă.

 

Potrivit avocatului apărării, femeia a fost obligată să păstreze videoclipurile fiind amenințată de partenerul ei.

Judecătorul însă a recunoscut vinovăția completă a lui Christine, condamnând-o la 4 decenii de închisoare.

Te-ar putea interesa și Toarnă apă rece pe fiica ei nou-născută ca să o trezească: ”trebuia să mă răzbun și ea mă trezește noaptea”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.