A abuzat de o copila de 4 ani: Floaca Marin de 53 de ani a primit o pedeapsă de 6 ani cu închisoarea 

A abuzat de o copila de 4 ani: Floaca Marin de 53 de ani a primit o pedeapsă de 6 ani cu închisoarea
Abuzul unei fetițe de 4 ani la într-o tabăra de vară, din Gorizia Italia, pentru românul Floacă Marin de 53 de ani, s-a terminat în închisoare.

 

Agenții poliției din Gorizia au arestat pe Floacă Marin, cetățean român cu domiciliul în Monfalcone (Gorizia),   a primit de la Procuratura de la Trieste ordinul de executare a pedepsei cu închisoarea.

 

Potrivit ppresei italiene,  în vara anului 2012, românul a convins o fetiță de numai 4 ani pe cre o dusese în tabără să-l atingă în părțile intime, apoi a violat-o și, în urma dovezilor foarte clare prezentate de procuratură, judecătorul a decis să-l condamne la 6 ani de închisoare

 

Românul pe care copiii îl chemau ” profesorul Marino” lucra șofer pe un autobuz și care ducea copiii în tabăra de vară La Mezzaluna, din Malchina.
Acuzațiile împotriva lui Floacă sunt foarte detaliate. Omul condamnat, conform documentelor, obligase fetița să-l atingă în părțile intime si apoi a violat-o.  Floacă Marin a fost însoțit de polițiști la penitenciarul din Gorizia unde va trebui să rămână 6 ani .

 

Te-ar putea interesa și Pedofil batut in public de un grup de femei / Video

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.