A abuzat de mai mulți elevi: ” Nu vreau să ajung la închisoare, vreau să fiu castrat”

Un fost profesor din Florida s- a pledat vinovat că a abuzat de mai mulți studenți și a cerut  judecătorului să fie pedepsit prin castrare  chimică , dar în schimb a fost condamnat la 12 ani de închisoare. Mark Lua, 32 de ani, a făcut cererea neobișnuită de a-i fi tăiate testiculele pentru a evita  închisoarea , relatează jurnalul de știri Pensacola.

„ Acțiunile mele au fost josnice”  , a spus Lua judecătorului  Thomas Dannheisser . „Cred că merit să fiu pedepsit, dar  cer castrarea chimică  ca un act de solidaritate pentru a arăta cât de rău îmi pare pentru tot ce am făcut. ”El a adăugat:„ Sunt  dispus să sufăr castrarea fizică doar ca să rămân acasă și să-mi cresc fiica. ”

VIDEO | O fată trădată trimite o tonă de ceapă prietenului ei pentru a-l face să plângă : ” Să plângă cum am plâns și eu ”

Însă judecătorul a ignorat cererea sa. Lua, fost profesor de engleză la Booker T. Washington High School din Pensacola, a avut raporturi intime cu o minoră și a agresat o fostă studentă de 18 ani, potrivit procurorilor. El este acuzat că a forțat o altă studentă să-i trimită un videoclip nud.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.