A abuzat de fiica ei în vârstă de 5 ani, judecătorii o condamnă la 155 de ani de închisoare

Elizabeth Haway, 43 de ani, a fost condamnată la 155 de ani de închisoare pentru viol și incest: a abuzat de fiica ei în vârstă de 5 ani . Oroarea a fost considerată de către judecător  ca fiind cea mai îngrozitoare  văzute vreodată, a declarat judecătorul care emis sentința William Sader.

Acum femeia, pe care nu o putem numi mamă, va trebui să execute 155 de ani de închisoare, deci va sta după gratii  până în 2175. Aceasta este crima atroce de care Elizabeth Haway (43 de ani) a fost vinovată, acuzată de incest și violență sexuală împotriva unei minore .

Coronavirus, unei treimi din medicii ruși li s-a cerut să mintă privind diagnosticul bolnavilor

Elizabeth Haway, originară  din Princetown (Virginia de Vest), a abuzat de fiica ei în baie filmând abuzurile și trimițând imaginile prin contul ei de Facebook.

Potrivit Metro.co.uk , femeia a fost descoperită datorită tatuajelor și caracteristicilor băii sale.  Urmărită de anchetatori, femeia a recunoscut în lacrimi că a abuzat de fiica ai și apoi a folosit Facebook pentru a răspândi materialul, pentru a-l arăta unui prieten.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.