A abuzat de copii pentru bani: „Am câștigat 2 mii de euro arătând ce făceam pe Skype”

Accepta bani pentru a întreține raporturi cu copii. Christine Callaghan, în vârstă de 33 de ani, a fost plătită de Dean Petley, 30 de ani, pentru întreține raporturi cu o fetiță de 3 ani, dar nu numai. Scenele le arăta prin Skype printr-un apel video. Femeia a admis patru acuzații de abuz sexual împotriva copiilor la Isleworth Crown Court.

Profețiile lui Nostradamus pentru 2020

Cuplul a fost găsit în urma arestării unei alte femei, o pedofilă care a fost condamnată la 12 ani de închisoare. Imaginile micilor victime au fost toate pe site-uri de pedopornografie iar printre diferitele imagini erau și cele ale lui Christine Callaghan și Dean Petley cu numele „Devil B **** 666” și „DomTabooSlut”. Bărbatul, potrivit Metro , i-a propus bani femeii, și a plătit-o.

Femeia de 33 de ani reușise să câștige peste 2.000 de euro prin înregistrările și abuzuri unor copii în orașul Cipru, unde locuia de mult timp. Poliția a confiscat calculatoarele celor doi găsond sute de imagini și video. Multă vreme femeia a negat orice implicare, dar acum a recunoscut că a abuzat de 9 copii și a fost condamnată împreună cu complicele ei.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.