A abuzat de 276 de copii. Pedofil condamnat la 60 de ani de închisoare

A abuzat de 276 de copii. Pedofil condamnat la 60 de ani de închisoare

Columbia: Juan Carlos Sánchez LATORRE a abuzat sexual 276 de copii între 2007 și 2008, pe când acesta avea 30 de ani. Pedofilul ademenea victimele on-line și le dădea întâlnire în centre comerciale oferindu-le bani în schimbul prestațiilor sexuale. Dacă refuzau, copiii erau bătuți.

DOAR 60 de ani de închisoare pentru pedofilie!

Aceasta este hotărârea de condamnare stabilită de o instanță Barranquilla, Columbia. Bărbatul în vârstă  de 40 de ani care a fost găsit vinovat de abuz sexual împotriva a 276 de copii, relatează BBC. Bărbatul, Juan Carlos Sanchez Latorre, folosea pseudonimul „Big Bad Wolf“ pentru a distribui imagini și înregistrările cu abuzurile în mediul on-line. Latorre a fost arestat acum un an în Venezuela și extrădat în Columbia în septembrie 2018.  Era fugar de mai bine de 5 ani

Sanchez Latorre ar fi abuzat de copii iar imaginile le vindea on-line în afara Columbia, potrivit ziarului  El Heraldo. Biroul procurorului columbian a confirmat că ”abuzurile au fost fotografiate sau filmate iar materialele distribuite erau pe rețelele sociale de pe Internet cu utilizatorii din alte țări.“ Autoritățile susțin că vârsta copiilor abuzați era între  8 și 14 ani. Printre victimele  s-a aflat și o fetiță  de doar 14 luni, potrivit presei locale.

Procurorii au descris crimele sale ca „  cele mai înfiorătoare abuzuri împotriva copiilor cunoscute în ultimul deceniu în Columbia“.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.