Un nou record mondial: 75 de hot dog devorați în 10 minute

75 de hot dog devorați în 10 minute, un nou record mondial. Joey ‘Jaws’ Chestnut a câștigat pentru a 13-a oară în 14 ani  concursul de mâncat   hot dog în cadrul festivalului programat  în 4 iulie din Statele Unite. Chestnut a stabilit recordul anterior (74 de hot dog) în 2018. „Campionul” a demolat competiția: Darron Breeden,  s-a oprit la 42 de hot dog.

Un tigru a ucis o angajată al grădinii zoologice din Zurich

“A fost greu, a spus Chestnut. Am început foarte repede, hot dog-urile au fost gătite la perfecțiune. La minutul șase eram în dificultate și mi-a luat ceva timp să mă recuperez.” Record și în competiția feminină. Miki Sudo a câștigat titlul cu 48,5 de hot dog t, anulând primatul celor 45 de hot dog devorați din 2013.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.