700 de tenii au invadat corpul unui bărbat după ce a mâncat carne de …

Un bărbat care se plângea de dureri de cap și convulsii continue a aflat că are peste 700 de tenii în interiorul corpului său. Zhu Zhong-fa, 43 de ani, din Hangzhou, în estul Chinei, s-a prezentat la medic după ce simptomele au durat mai bine de o lună,  scrie Mirror.

Viermii cunoscuți sub denumirea de taenia solium în termeni medicali, se depun în organismul uman prin ingerirea ouălor  care se află în carne de porc

Naște în mașină, închide fiul într-o pungă de gunoi lăsându-l să moară

„Avea tenii în creier, în plămâni și în cavitatea toracică. Infecțiile i-au distrus organele pacientului. Noi avem tendința de a consuma multă carne în viața noastră de zi cu zi. Dacă nu este gătită suficient de bine, ouăle de tenie rămân și după ce sunt ingerate”, a spus medicul care s-a ocupat de bărbat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.