600 YouTuber s-au angajat să planteze 20 de milioane de copaci împreună pentru a combate criza climatică

600 YouTuber s-au angajat să planteze 20 de milioane de copaci împreună pentru a combate criza climatică

Numele său este Mr Beast și este un celebru youtuber american care a decis să-și sărbătorească cei 20 de milioane de abonați ai canalului Youtube prin plantarea cât mai multor copaci , după ce a primit sugestia din partea câțvor fani. Proiectul ambițios se numește „ Copaci de echipă ” și implică și alți youtuber celebri, chemați chiar de dl Beast.

În morgile mexicane zac peste 30 de mii de cadavre neidentificate

Mulți au decis să se alăture, aproximativ 600 cu 650 de milioane de abonați în mod colectiv, inclusiv Ninja, PewDiePie, Da Theory, Guava Juice , care la rândul lor au lansat un videoclip pe canalul lor pentru a îndemna adepții să doneze. Domnul Beast le cere abonaților săi să facă donații, bani, care se vor transforma automat în copaci. Pentru fiecare dolar donat, se plantează un copac.

Copacii vor începe să fie plantați în ianuarie, așa că mai este mult timp pentru a atinge pragul planificat. Tot ce mai rămâne este să-l ajutăm cu câteva donații care pot fi făcute direct pe siteteamtrees.org .Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.