500 de sticle distruse. Imaginile nebuniei unei femei într-un supermarket

Fără să spună un cuvânt și fără niciun motiv aparent, o femeie a distrus 500 de sticle aruncându-le jos de pe rafturile unui supermarket din Marea Britanie. Videoclipul scenei a făcut înconjurul rețelelor sociale.

Potrivit Daily Mail online, miercuri după-amiază într-un supermarket din Stevenage din Hertfordshire ( Marea Britanie ), o femeie a distrus 500 de sticle aruncându-le pe jos una câte una de pe rafturile departamentului de alcool.

Citește și A fost declarat mort, dar ”a înviat” chiar înainte de a-i închide sicriul

Când forțele de poliție au ajuns la fața locului, au trebuit să o oprească pe femeie foarte atent pentru a evita rănirea cu sticlele sparte completată pe un fund alunecos. Femeia – care în gestul nebun a raportat câteva tăieturi la mâini – a fost arestată. Pagubele materiale se ridică la mii de lire sterline.

Pentru moment, conducerea supermarketului nu a făcut nicio declarație cu privire la incident, iar investigațiile poliției sunt în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.