50 de ani de închisoare pentru un bărbat care și-a violat fiica de 3 ani: “Am crezut că este soția mea”

50 de ani de închisoare pentru un bărbat care și-a violat fiica de 3 ani: “Am crezut că este soția mea”

A abuzat de mai multe ori pe fiica lui 3 ani și s-a justificat că a confundat-o cu soția lui…..soția lui care cântărește  130 de kg.

Henry Vincent Bennett, de 27 de ani, din Bluefield, Virginia de Vest, a fost condamnat la 50 de ani de închisoare după ce ș-ia violat fiica. Monstrul a încercat să se justifice spunând că a crezut  că era soția lui, dar juriul la condamnat fără să-l creadă.

Șocant !Un copil de 3 ani a ieșit pe fereastra de la etajul 13 și s-a urcat pe sistemul de aer condiționat

Pentru a o face să înțeleagă pe mama ei ce s-a întâmplat, micuța a început să facă desene ciudate  cu greșeli și referințe sexuale clare, neobișnuite pentru un copil de vârsta ei. Mama a denunțat astfel faptele și, după o serie de investigații, tatăl a mărturisit ceea ce făcuse, scrie Daily Mail.

Omul a găsit o scuză pentru două episoade de violență, episode pe care nu le vom descrie deoarece sunt pline de violență și va provoca cu sigurață  indignare în rândul cititorilor.

Mama fetiței a fost găsită vinovată de neglijență împotriva copilei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.