3 turnuri imense perfect aliniate au fost descoperite pe Marte

Situate în zona Terra Meridiani, cercetătorii au identificat trei „Turnuri” imense pe suprafața marțiană perfect aliniate, care la fel ca piramidele de la Giza de pe Pământ, aceste turnuri marțiene par să imite constelația Orionului.

Da, planeta roșie este plină de surprize pe care mulți dintre noi nu reușesc să le înțeleagă. În timp ce pe suprafața lui Marte există nenumărate lucruri care seamănă cu obiecte, structuri și chiar monumente, în cele din urmă, ele nu sunt altceva decât pareidolii .

Prezentat într-un videoclip YouTube încărcat de mundodesconocido, filmările arată trei turnuri perfect aliniate pe suprafața planetei . Videoclipul explică unde au fost găsite turnurile și ce ar putea fi acestea.

Citește și „OZN” pe cerul din Florida: experții suspectează că este un test a rachetei Trident [FOTO ȘI VIDEO]

Curatorul canalului Jose Luis de YouTube a spus: „ Investigând câteva imagini ale lui Marte, am găsit recent un rând de turnuri uriașe situate în zona marțiană a Terra Meridiani . Datorită caracteristicilor lor unice, credem că au o origine artificială . În următorul videoclip, vă vom arăta toate informațiile și dovezile surprinzătoare, precum și modele animate 3D care vă vor permite să evaluați corect informațiile pe care le oferim .”

Interesant este faptul că imaginea specifică care arată în mod clar trei „obiecte” care ies din suprafața marțiană a fost surprinsă în 1999 și, de atunci, aceste presupuse structuri ar fi putut fi puternic modificate de condițiile meteorologice ostile ale lui Marte.
Așa-numitele turnuri sunt situate în regiunea Terra Meridiani de pe Marte , întâmplător, aceeași regiune aleasă ca punct de aterizare pentru celebrul Curiosity Rover de la NASA.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.