25 de migranți au fost găsiți în container-frigider pe un bac pe ruta Olanda – Marea Britanie

Cel puțin 25 de migranți au fost găsiți, înghesuiți într-un container-frigider, la bordul unui feribot de marfă din Olanda până în Marea Britanie, au raportat  surse ale poliției. Cotidianul olandez De Telegraaf scrie că descoperirea a fost făcută de echipaj la scurt timp după plecarea bărcii.

 

Germania, autoritățile au arestat un bărbat sirian : plănuia un atac terorist

 

În prezent, naționalitatea migranților nu este cunoscută. Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.